Malou Augustin heter jag som har Evergreen Garden.

För mig står Evergreen Garden för den passion jag har för trädgård och växter och har haft så länge jag kan minnas. Evergreen, alltid grönt, hållbart grönt, vintergrönt. Grönt och frodigt helt enkelt.

Från att jag var en riktigt liten flicka har växter varit mitt största intresse och det har vuxit till en passion genom åren. För mig är trädgården helande, en plats att få utlopp för kreativitet och samla energi. Den har hjälpt mig att finna mig själv och är en plats där jag känner total samhörighet med jorden, familjen, mig själv och andra odlarvänner.

Tyvärr var jag en väldigt blyg tonåring och då en utbildning inom trädgård innebar en flytt många mil hemifrån valde jag bort det för en utbildning till frisör, ett annat sätt att få utlopp för kreativiteten.

Den vägen var inte rätt så efter det har jag arbetat inom både försäljning och service. Men i alla år har beslutet att lämna trädgårdsvägen varit något jag ångrat så nu har jag lovat mig själv att följa mina drömmar.

Här kommer ni att kunna följa mig på den vägen och även att kunna följa mig i min egen trädgård på 980 kvadrat där jag med sällskap av min man och våra två barn skapar en oas för oss.  En oas full av ätbart, blommande och grönska.

Välkommen till mig!

Kontakta mig