Om oss

Evergreen Garden & Design

Om oss

Evergreen Garden &Design

Evergreen Garden & Design AB arbetar med både privatpersoner och företag.  Vi erbjuder tjänster inom trädgårdsdesign, trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel. Samt kurser och föreläsningar inom trädgård.  

Vi erbjuder också tjänster som Yrkesbedömare för yrkesbevis via Trädgårdsnäringens centrala yrkeskomitté och OCN-validerare för Nordiskt valideringsforum. 

Utöver våra trädgårdstjänster har vi också tjänster inom marknadsföring. Som influenser marketing, fotografering och att skriva artiklar för både företag och tidskrifter inom hem och trädgård.

Vi brinner för den kreativa processen och personliga kontakten i våra olika uppdrag.

Från att hjälpa människor att skapa sin drömträdgård, väcka inspiration och lust av grönska. Till att inspirera, lära ut och utveckla andra människor. 

Detta genom lyhördhet, kunden i fokus och en önskan att lära ut verktygen och strategierna. Oavsett om det handlar om trädgårdsdesign, skötsel, anläggning, utbildning eller marknadsföring.  
Ofta med fokus på det större perspektivet och ALLTID med fokus på en långsiktig hållbarhet och biologisk mångfald.

Rita din trädgård

Malou
japansk inspirerad trädgård

VD OCH GRUNDARE AV EVERGREEN GARDEN & DESIGN AB

MALOU AUGUSTIN 

Jag är en kreativ och driven trädgårdsmästare och trädgårdsdesigner utbildad via Hermods yrkeshögskola och Trädgårdsakademin i Båstad.  
Kombinationen av mina trädgårdsutbildningar ger en bred syn från estetik och formgivning till anläggning och skötsel av gröna miljöer.  
Tillsammans med en utbildning och erfarenhet som projektledare och arbetsledare både inom grönyteförvaltning, försäljning och service är jag van att arbeta strukturerat med kommunikation i fokus.  

För mig är det viktigaste att hela kundupplevelsen blir positiv från början till slut. Och självklart att slutprodukten lever upp till kundens förväntningar.

japansk inspirerad trädgård